QUINA IMPORTÀNCIA LI DONES A LA TEVA SALUT BUCAL?

Rate this post

Començaré a estudiar! La primera frase que va sortir de la boca de la meva amiga quan ahir a la nit va trucar-me per telèfon.
I segur que ara esteu pensant, quina edat té la teva amiga? Doncs els suficients anys per treballar, tenir cura dels seus fills, ocupar-se de casa i ara… Estudiar.

Vaig alegrar-me moltíssim per ella, per la iniciativa i per les moltíssimes ganes que li posa a tot, però a més m’alegro moltíssim perquè s’ha decidit a estudiar una cosa que per al meu blog resulta interessant a mi especialment, perquè com a moltes mares, la salut bucal dels nostres fills i la nostra pròpia ens interessa i molt.


Com a mare, perquè m’esgoto d’estar tot el temps pendent que els meus fills es rentin les dents i quan aconsegueixo que ho facin, cal estar pendent que ho facin bé i el temps necessari, ja que és encendre el raspall elèctric i dir “ja està mami”.

Us explico una dada interessant: Segons un estudi realitzat per Colgate, per conèixer l’estat de salut bucodental dels petits, gairebé el 33,6% dels nens al nostre país es raspalla només les seves dents davanteres, passant per complet de les dents posteriors, i com a conseqüència els porta a patir problemes dentals seriosos.
La mala i poca neteja unida a l’excés de sucre, aconsegueixen que el 16,2% dels nens de 7 anys ja tinguin algun empastament.24 anys tenia i 4 mesos faltaven per al meu casament quan vaig decidir arreglar-me les dents, ni de broma em volia veure durant tota la vida a les fotos de nuvis amb les dents doblegades i durant anys em vaig negar a portar aparells per corregir-los, això era una cosa que tenia claríssim. Així que per fer-ho vaig buscar el millor del millor, els últims avenços, que fossin ràpids i que em deixessin un somriure perfecte, que dic jo …. perfectíssima. Ara em sento molt millor amb mi mateixa i més d’aportar-me confiança també he guanyat en salut. Per això, aplaudeixo moltíssim la iniciativa de la meva amiga d’apuntar-se a una escola bucodental sobre pròtesis dentals anomenada Escola Pejoan, especialitzada en Higiene Bucodental i Pròtesi Dental que es troba a Barcelona. A més l’hi posen super fàcil, ja que en estar tan ocupada amb la feina i els nens, podrà estudiar des de casa i sota el seguiment del tutor.


Si voleu seguir l’exemple de la meva amiga, aquí us deixo l’enllaç on podeu trobar, demanar i sol·licitar més informació: pròtesis dental

I vosaltres, quina importància li doneu a la vostra salut bucal?

Sígueme y dame un me gusta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *